Det är mycket nu

Nu börjar det närma sig slutet på augusti och vi vet alla vad det innebär. Det har redan varit ganska hektiskt här i butiken under ett par veckor nu, men eftersom försäsongerna på allvar börjar ta slut och de olika lagen börjar ta sig inomhus, innebandyn i sina hallar och bandyn med sina isträningar i ishallar, så betyder det att de aktiva mer och mer börjar bli köpvilliga när det kommer till ny utrustning för säsongen som kommer.

Det är vanligt nu i månadsskiftet att besöken här i butiken blir enorma i antal och det betyder i sin tur att vi som vanligt måste se till att ha lagret påfyllt för att kunna erbjuda de aktiva så mycket som möjligt när det kommer till val av utrustning. Vi brukar göra så att vi under september månad hyr in extrapersonal som får sköta kassan åt oss, så att vi verkligen kan se till att våra kunder får all den hjälp de behöver när de handlar hos oss, för vi vet verkligen hur viktigt det är att köpa utrustning som passar och fungerar som den ska.

Det gör oss inget att det är såhär mycket att göra för tillfället, för det är lite det vi går runt och längtar efter när vi så smått drar i gång vår verksamhet i slutet av sommaren. Man liksom längtar till när termometern börjar krypa neråt och att kvällarna blir allt mörkare, för då vet man att det lägger sig en speciell stämning över hela butiken och det är en härlig känsla.