Om Bandyhuset

Bandyhuset är ett ställe för alla våra bandyälskare där ute, eliten som amatören. Innebandy och bandy har en stor tradition av sig att vara folkets sporter, idrotter som är lätta att utöva, samtidigt som de har ett historisk värde för en mängd olika människor i olika sammanhang. Det handlar om att spela ett spel som är enkelt och samtidigt givande för gruppen. Tack vare denna tradition och framför allt den talang som finns i det här landet så kan vi se att Sverige är världsledande i båda sporterna.

Därför måste också vi vara världsledande i det vi gör här på Bandyhuset för att kunna erbjuda utrustning och expertkunskaper av samma kaliber. Det är det som gjort att vårt land haft de stora framgångar de haft inom båda sporterna, ett aldrig sinande intresse av att hela tiden bli bättre och hålla upp den höga standard vi alltid haft. Det är därför viktigt att återförsäljare av material och utrustning gör sitt yttersta varje år för att sporterna ska ha möjligheten att nå de målsättningarna som de har. Det har aldrig funnits någon tvekan om att nischa oss mot två av svenskarnas absoluta världssporter, som samtidigt är högintressanta för den breda allmänheten och amatörer.

butikenBandyhuset kan därför erbjuda det var man önskar få, elitspelare som amatör. Innebandy är exempelvis väldigt vanligt att det spelas av företag som en företagsaktivitet, eller att man bara drar ihop ett gäng polare som tillsammans har roligt samtidigt som man utövar något som är enkelt och samtidigt givande. Innebandy är en sådan sport som verkligen är anpassningsbar till varje person, det kan spelas av alla och det spelar ofta inte så stor roll hur bra man är på det, det handlar i många fall om att ha kul. Att man dessutom kan göra det med prisvärd utrustning i världsklass är få förunnat.

Det gäller att ta hand om våra talanger i båda idrotterna i det här landet. Därför har vi också en speciell ungdomsavdelning hos de båda sporterna, där vi kan anpassa och ge råd till spelare och förälder om vad som är en vettig och klok väg att gå när man är i lindan av sig karriär. Vi vill tro att många, tack vare oss, har fått den start på sina idrotter som de faktiskt behöver för att bli så bra som de kan bli. Ni är alla varmt välkomna hit till oss!