Den stora sommarrean!

När det kommer till öppettider så är det naturligtvis så att höst och vinter är den tiden på året som vi har öppet, och det extra länge för att de aktiva och deras föräldrar och ledare ska kunna ha möjlighet att ta del av det som vi har att erbjuda. Det är ofta så att olika lag kommer hit och gör större beställningar för att sörja för hela sitt lag med olika utrustning och det är naturligtvis kul och sporrande för oss. Det betyder att våra öppettider är väldigt viktiga.

Under sommaren så är det, av förståeliga skäl, mindre aktivitet här hos oss och därför har vi för det mesta stängt med bara några få dagar som butiken slår upp portarna. Det man kan göra, om man är smart, är att komma till någon av våra stora sommarreor! Sommarrean innebär att vi under en dag tar fram allt som vi har kvar på lagret av fjolårets kollektion och rear ut det till kraftigt sänkta priser! Vi gör det för att vi under sommaren planerar nya inköp av årets produkter och behöver då göra plats för dem på lagret.

Därför är det mycket klokt att redan under sommaren börja tänka på vad man kan tänkas behöva till kommande höst inom innebandyn och bandyn. Med så kraftigt sänkta priser kan vi garantera dig att du kommer göra en stor vinst på att utnyttja detta tillfälle. Högkvalitativa produkter till en pris som är reducerat ovanligt mycket kan utlovas.

Denna sommarrea har vi bland annat mycket bra priser på innebandyklubbor från Exel och bandyrör från Reebok.

Vi slår upp dörrarna 28 Juni och har öppet till 30 Juni.

Välkomna till den stora sommarrean!